tag:blogger.com,1999:blog-7010560543135803881.post3817610549181070383..comments2023-06-29T13:42:09.630+02:00Comments on Blott Sverige: Nya rönKarin Shttp://www.blogger.com/profile/08238345634670931100noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7010560543135803881.post-26608149825583552002010-02-21T18:37:26.025+01:002010-02-21T18:37:26.025+01:00Gustav,
Ja, det är smart. Digitala kameror är ju s...Gustav,<br />Ja, det är smart. Digitala kameror är ju svåra att få suddiga bilder med.<br /><br />Tack för matinlägget, jag tror att du i någon mån tillhör samma grupp som Jorun.<br />Sallderna känns igen, fast citronsaft och russin i morötterna? Inget vidare...Karin Shttps://www.blogger.com/profile/08238345634670931100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7010560543135803881.post-50896453102560418302010-02-21T09:59:59.436+01:002010-02-21T09:59:59.436+01:00Enkelt och genialt! Det är både dyrt och omständli...Enkelt och genialt! Det är både dyrt och omständligt att släpa på filter till kameran.<br /><br />Jag har länge tänkt kommentera dit matinlägg, men inte kommit mig för. Gör det lite kort nu. Vi åt mycket kött, stekar och grytor, ty vi hade gott om den varan. Palt, givetvis (ej blod-). Pannkaka och plättar, fisk i ugn. Leverbiff och stekt lever. Vintertid åt vi oftast finskuren vitkål blandad med lingon som sallad, eller rivna morötter (ibland m. apelsin). På sommaren plockade vi sallad i trädgårdslandet.Gustavhttp://www.ravjagarn.senoreply@blogger.com