måndag 19 november 2012

Säkert kött

Vilket lands kött är mest säkert?
frågar idag SvD på nätet. Sen kan man chatta om fuskfilén. Just fuskfilén tycker jag är ett kul ord, men säkert kött? Och vilket lands kött är säkrast?
Är dom inte kloka i det där landet.

Ja, säger man då, i det här landet har vi väldigt osäkert kött. Det darrar och skakar och biter på naglarna.
Galna kosjukan?
Bara förnamnet.
Kommer ni ihåg den förresten?
Den är borta nu.
Liksom hålet i ozonskiktet.

Jag målar på. Färg. På väggen.

Från det ena till det andra. Den här känslosamma artikeln funderade jag en del på då den publicerades. Just det där hur synd det var om Linderborg, hur utfrusen hon blev, hur träfracken lockade. Och alla människor som påstod sig ha bevis, men i sista sekunden backade.
Som om Leif GW Persson hade sina uthus fulla med bilder på döda kroppar. Som han liksom inte orkade ägna sig åt. Ja, inte kropparna, men fotona.
Nå, nu kom det här svaret.
Vem man tror kanske är just en trosfråga. (Själv tror jag inte på antisemitiska vandringsmyter.)
Apropå säkert kött.
Nej, nej, nej.

Man kan hamna fel också, eller hur. Tur att rubriksättarna håller reda på lever, njurar och själva fuskfilén.

Bad taste? Håller med, kanske är målarfärgens fel. Hej.

Inga kommentarer: