fredag 23 december 2011

800 km senare

Djisus. Nu sitter jag med en familj som glor på parodier på franska teveprogram, och det på en mobiltelefon. Redan programmen i sig är outhärdliga.
Och det värsta är väl att familjen är min egen.

Jag är helt alienierad, men det är i och för sig som vanligt. Hej,

7 kommentarer:

Gabrielle Björnstrand sa...

Och jag som just kom på att jag skulle roa släktingarna med att härma en ren på annandag jul. De skull då få gissa och skratta på sig mens jag gjorde bort mig med renen. Vad tror du?
Alienerad eller ej?
Förresten: VET du hur en ren låter? Detta är mycket viktigt för alla människor nu till jul. I alla fall i norra Europa.

Här blir det väldigt enkelt i morgon. Jag och en till. Prisar Gud i högan sky för att det inte behövs mer. Cheers!

Karin S sa...

Heh. Jag kan se det framför mig, förställer mig nåt i stil med Hills skällande hjortar, fast med lite mer snyft, liksom.
Glöm det.
Vi har våra trådar i rymden. Sen får man ev kontakt med ev släktingar en och en. Men det tog tid att fatta.

Gabrielle Björnstrand sa...

Men renen - i verkliga livet, herregud jag har mött många - är inte alls som Hills längtansbröl utan har ett lätt irriterat grymtande läte. Rätt snyggt faktiskt, om man samplar ljud.

Släkten är inte så farlig. Om man tar lite i taget. Och inte hoppas på så mycket rymd-trådar, hehe.

Karin S sa...

Morning, jul här först i morgon. Nu handla käk.
Menade helt enkelt en del av umgänget i cybern som det hette förr. Det gillar jag. Det är liksom en lagom fast punkt med renar utan släde, förra årets snödrivor etc.

Men nu förklarar jag inte mer, för det brukar bara göra saken värre. Hoppas dagen blir kanon! Här blåser det Mistral och jag antar att allt (bra) är slut i affärerna. As usual.

Gabrielle Björnstrand sa...

Inga missförstånd vad beträffar snön som föll i fjol.
Här är kalt som i en klosterruin, jag vet, dålig liknelse, men om jag säger en Karmelitisk stillhet da? Något jag gillar.

Det blir nog trevligt ikväll och sen med, utan så mycket mankemanger. Såg en bloggare i Småland som visade upp snöns tystnad i gammelorten. DET saknas. Annars inget.

Anna Brodow Inzaina sa...

Här firar vi också jul den 25:e men det är för vi firar alternativ jul. Vi får en del av italienska släkten på besök i morgon och julafton är som vilken dag som helst, dock med det dyra chokladpaketet öppnat.

Om det inte vore för att jag har sett Sällskapsresan 1 redan flera gånger skulle jag kunna tänka mig en teve-kväll i kväll. Men det blir nog en bok i stället.

God jul!

Karin S sa...

God Jul Anna!
Nu kör vi!