fredag 25 januari 2013

Några länktips

För er som inte redan sett de här bilderna idag, helt otroliga färgbilder från Paris från tidigt 1900-tal. (Thomas, på den här bloggen är de ännu fler!)

Och så ett lästips från Ralle. ;-)

Annars fortsätter jag läsa Modiano, här en riktigt präktig svensk artikel om senaste boken och författarskapet.

6 kommentarer:

Gabrielle RW sa...

Tack. Härligt att se dessa gamla Paris-bilder. Stockholmiana har jag gott om hemma men inte Parisiana...

Roligt med "Arnes kiosk". Den har jag förstås läst - och läst med stort nöje. En kanonkall vinter för ett par år sen köpte jag den av dig på en bar på Götgatan. Minns du det?

Karin S sa...

Om jag minns! Jag gick fel men till slut möttes vi och Sopis var med, det var en fin kväll. Fast inte så kall, väl? Vill minnas att jag och Sopis knallade över Skanstullsbron i all snö och att vi inte frös nämnvärt.

Bengt O. sa...

Du var väldigt blygsam (som vanligt) när du diskret smög in länken till "Ralle". Mycket välförtjänt tycker jag. Jag har bara läst "Arne" en gång men "Soffan" åtminstone två.

Hoppas du förstår att det finns folk som gillar dessa böcker (och den underbara romanen förstås) även om de inte publicerar sig på bloggar eller i massmedia.

Thomas Nydahl sa...

Tack Karin, fantastiska bilder! Man vill helst spara alla i datorn.

Gabrielle Björnstrand sa...

Ja, det var en väldigt fin och genomtänkt recension du fick där, av Ralle. Be happy!

Agneta sa...

En i sanning läsvärd recension, Karin!

Angående de gamla Parisbilderna så finns de också här där man kan få dem i större format och därtill en text om vad varje bild föreställer och när den är tagen.