tisdag 24 augusti 2010

Parmiddag

6 kommentarer:

Agneta sa...

Fransk eller svensk interiör? Ett klick på bilden för förstoring ger mig inte klart besked. Men jag lutar åt svensk. Bilderna på väggen i bakgrunden, skildrar de någon vintersport? Bandy kanske eller vinterfiske. Oskärpan triggar ögonen att försöka tyda. Det går inte så bra, jag låter bordslamporna få fortsätta sin middagskonversation.

Karin S sa...

Agneta,
fransk. Men jag håller med om att det är omöjligt att avgöra egentligen. Bilderna är skämtsamma bilder av tjurfäktning där tjuren fått matadorens roll.
Suddigheten kan jag bara beklaga. Det var rätt visset ljus.

Agneta sa...

Till franskt förde jag takbjälkarna. I Sverige brukar bjälkar vara skrädda och kanske inte gå ända upp i nock. Fruktskålen på fot kändes också fransk. Till det svenska förde jag de många bilderna i fonden eftersom jag var säker på att det handlade om vinter på något sätt. Fotogenlampan i bakgrunden kändes också svensk, liksom inramningen på tavlan till vänster, samt något som liknar en trasmatta innanför dörren. Även blombuketten sorteradejag som svensk. Mest var det min föreställning om vinterbilderna som avgjorde. För övrigt är kanske trasmattor inte ovanliga i la douce France.

Karin S sa...

Agneta,
Låt oss enas om att det är en internationell interiör? Det är liksom Dux-soffe-känsla i den, tycker jag.

Anonym sa...

Okej. Internationell med svensk touch av Dux ;-)
För Dux är ju ett svenskt företag!

Anonym sa...

Den anonymna var frstås jag, Agneta.