lördag 7 augusti 2010

Mitt Sommarlov

Först ett stort tack för intressanta kommentarer om promenadskor. Jag tror att de nu mera är walking sko och fritids sko. Från och med nu ska jag sär skriva allt som kan sär skrivas. Bara för att prö va.

Vi var på Möja. Det var kanon, våra värdar hade gröt och jogurt till frukost. Gärna i samma skål. Samt macka eller som vi säger nu mera: limp smör gås.

En son har varit på seglar läger. Han hade fått sånt som frukt soppa till middag, och så gillar hann limp macka med hus hålls ost. Gröt och fil och marie kex.

Annars tycker jag nästan lika bra om Lidl som om den stora nya bryggan ute vid Trinntorp som om min mammas tvättstuga. Kanske är tvättstugan bäst ändå. Jäklar, jag glömde sär skriva. Tvätt stuga heter det ju.

Och så har jag ritat klart fårhuset! I alla fall en skiss. Det var ganska kul att mäta rummen och se hur stora de var. Salongen/vardagsrummet/matsalen (jag strun tar i sär skrivning just nu) var 100m2. Jättestor, helt enkelt, men med valv, så man känner sig nog lite som ett får där inne. Sovrummen var typ 20 och jag håller i mitt stilla sinne på att också skissa på en sommarstuga för 5 pers på just 20 kvadrat. Det borde gå. Kan man bo i en segelbåt så måste det ju gå att få ihop en snygg sommarstuga med denna yta.

Jag läser svenska tidningar också, och följer svensk politik. Göran Hägglund t ex. Honom följer jag. Och så läser jag om svenskt näringsliv och så funderar jag lite på att skaffa ett tält. Det verkar så mysigt och det var länge sen jag tältade.

I morgon ska vi gå på Gröna Lund, oberoende av vad det blir för väder. Vi har regn ställ.

Hej.

4 kommentarer:

Laura sa...

Hej!
Hur Var Det?

Tomas sa...

Vart tog du vägen?

Karin S sa...

Grönan var kanon. Jag åkte hem.

Tomas sa...

Twittret lämnade du bakom dig.