lördag 19 september 2009

Av allt jag inte tål

tänkte jag idag skriva om Newsmill, denna gegga av åsikter - i bästa fall, annars bara luckrativ spekulation.

Hur som helst, nu framkommer det som vi alla misstänkte, nämligen att Madame Anka inte kan skriva. Det var redaktörerna som med stor möda klåpade ned de mödosamt ihopsatta meningarna. (Mina barn skriver elegantare svenska, ja? Med risk för att hamna i konstträsket, mina barn ritar bättre, ja?)
Det enda den där sajten gör, är ju att ta dit fruntimmer som gnäller om sex, svenska män och livsstilsgrejer.
Och det är vad de lever på? Ja? Att andra ska göra bort sig? Ja? Att vanliga människor? ska bli arga, ja? Är jag arg, ja? Är jag arg? Nej.
Jag struntar helt i om folk vill ha eller vara hemmafruar, vem eller vilka de vill ha sex med eller inte. Alla viktiga "manlighetsdebatter" i hela Örkeljunga ger jag fanken.

Men jag skulle gärna lägga ned Newsmill. Hellre än att ta bort konstnärslönerna, faktiskt. Eller möjligen -låta Newsmill bekosta konstnärslönerna. Ja.

3 kommentarer:

Lennart Erling sa...

Äh, strunta i Newsmill och annat trams och läs (eller skriv) riktiga böcker istället...

Stefan sa...

Äsch, Newsmill behöver en massa kontroversiella "debattartiklar" för att locka trafik så att de kan sälja debattutrymme till de som inte i sig själva kan generera uppmärksamhet. "Ignore it and it will pass away by itself". Hade ärkebispen förespråkat koprofagi hade de gått i självspinn. Och Fru Anka, som jag ännu ej begabbat, verkar ju vara som klippt och skuren för svensk TV av idag.

Karin S sa...

Lennart och Stefan,

Ni har förstås rätt och det var vad jag också kom fram till men först måste jag varje gång gå ned mig i det där träsket på något vis. Få nog.

Sen skriver/läser jag nåt istället. Jag har skrivit om googleavtalet och kommit till helt motsatt uppfattning än alla andra!
Kolla.
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/artikel_3547373.svd