måndag 6 december 2010

Hejdå läsare på Bonnierforlagen AB

Inget ont som inte har något gott med sig - jag har lärt mig att göra skärmdump. Bonniersurfaren tragglar oförtrutet vidare i denna blogg, har nu även tråcklat sig hit via den tråd som öppnats på facebook i ärendet. Dock inte av mig.
Mitt antagande är som följer: Diskussionerna i vilka Klippviks artikel delvis tar avstamp fördes här i mitten av november. Säg att Klippvik sen skrev sin artikel, skickade till Aftonbladet, som innan man publicerade erbjöd Bonniersurfaren eller någon annan på förlaget replikrätt direkt?
I såna fall skulle det förklara detta märkliga intresse som helt plötsligt visas den här bloggen.

Well, jag kan väl bara säga till dig, Bonniersurfare, att jag aldrig namnger folk som inte själva vill eller vet om det. Det finns en sökruta längst ned på bloggen där du kan leta efter det du nu letar efter, mer precist.
Men jag ska väl erkänna att jag tror att det faktiskt inte finns något att hämta.

För min del är den här "diskussionen" (eller om man så vill paranoida monologen från min sida) avslutad. Lycka till!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Karin,

Jag ville bara ge mig till känna (så att just mitt IP-nummer inte ska förväxlas med illvilligt spionsurfande från de stora förlagen)... Tack för dina lysande texter. Tack också för de briljanta inlägg du skrivit i den pågående litteraturdebatten på Axess. Som du ser där (och annorstädes) - Sverige är här och nu inte ett särskilt muntert land. Kommunister, sverigedemokrater och en illitterat nyborgerlighet dansar kring bokbålet och bejublar den gemensamma segern över allt vad "fiiinkultur" heter. Just därför är det viktigt att du oavbrutet påminner om det riktiga Europa.

Allt gott,
Flugan på väggen

Karin S sa...

Flugan!
Roligt att se dig här! Uppskattningen är ömsesidig. Ofta har jag tänkt att det borde finnas en sån där förenklande "gillar-knapp" på Axess bloggkommentarer. Jag skulle trycka på den då du skriver, men inte ofta annars. Jo, Brodow gillar jag också.

Jadu, här spioneras det hej vilt. Men jag gissar att det kommer att lugna ned sig. Jag har någon sorts vag koll på mina läsare som är en mycket trevlig skara, i alla fall de som kommenterar.
Vi får väl se vad som händer med Bonniersurfaren. Jag håller ögonen öppna!