fredag 11 april 2008

på annan ort

Testar en lite annorlunda vinkel på invandringenmao-bloggen.
Jag är inte säker på att den håller, men det lär jag väl få reda på.
Hej,

2 kommentarer:

Bengt O. sa...

Jo, du har ju rätt tycker jag. Och också Clemens Poellinger. Dock måste jag, i all vänskaplighet, småle åt honom när han skriver: "De två ukrainska prästerna, en yngre och en äldre, firar en mässa enligt en ritual som för mitt otränade öga är omöjlig att skilja från den ortodoxt ryska" dvs. "jag är en så cool typ att jag behärskar den rysk-ortodoxiska mässan."

Men, som sagt, det är i all vänskaplighet och jag kastar nog en liten sten i mitt glashus.

Skall vi vara allvarliga så förundrar det mig att i allt detta anti-resande och närproducerat ingen skänker en tanke på dem som behöver turister resp. livsmedelsexport för sitt uppehälle. Jag skrev, väl så mångordigt, om detta på Where have all the free traders gone?

Karin S sa...

Bengt O,
Det är alltid lika skönt när du håller med mig, det är som en sorts Rent Förnuft som håller med en Känslomänniska. Typ.
Vad gäller Poellinger håller jag med dig. (Den här gången.) Även om det inte var det första jag tänkte. Men svenska katoliker kan ofta en väldig massa överkurs som jag inte kan. Och som jag, möjligen dumt nog, medger att jag inte kan. Hur som helst, jag gillar ofta det han skriver för det har en egen ton.

Och äntligen fattar jag vart du tagit vägen här i bloggosfären. Vilken jätteartikel med en fruktansvärd massa länkar! Jag återkommer och läser noggrannare!