tisdag 3 november 2009

Tävlingen sjunger på sista versen

Jag har bytt bild, och det här är nog väldigt lätt. Det är alltså inte det som syns på bilden som ger vinst, utan det som ligger till höger om och nedanför bilden.
Ledtråd: ett stort barockrum.

Vidare för dem som orkar så har jag lagt alla bilder/svar hittills längst ned på sidan. För den som orkar skrolla.

6 kommentarer:

Bengt O. sa...

Ja det är ju gamla Blidösund. Men utanför och till höger? Där ligger ju då -på andra sidan vattnet- Nationalmuseum och Grand. Eller menar du Rikssalen?

Karin S sa...

Bengt O,
Märker att jag uttryckte mig otydligt. Det här jäkla fishprogrammet tar övre vänstra hörnet av de bilder man vill ha, i 1:1. Det innebär att själva motivet som så gott som uteslutande ligger i mitten av bilderna inte kommer med.

Nationalmuseum och Grand ligger väl "bakom"? Rikssalen (som jag googlade på) helt klart på rätt ställe, men kan ju inte synas?

Jag tänkte helt enkelt på Slottsbacken, som Tessin ritade ihop med slottet. En elegant barocklsning på ett svårlöst nivåproblem! (Eller nåt i den stilen i af.)

Helena von Hofsten sa...

Karin - en annan grej. Länken till min blogg, som du är hygglig och visar i högersplaten, verkar skum. Den uppdateras inte - och det vill man ju vara - uppdaterad alltså. Snö i luften här. Vill inte, vill inte ha snö. I väntan på bättre väder matar jag fiskarna.

Karin S sa...

Helena,
Jag vet! jag höll på och macklade med den där länken (din), hittade en som uppdaterades hos Anders Sparring, bytte, men den betedde sig likadant här!
Kan du inte ge mig en som funkar?

Här är sista lovdagen nu snart till ända! Bara frisören kvar.

Karin S sa...

Helena,
Nu försökte jag med den Anders har igen, och nu verkar det funka!?

Helena von Hofsten sa...

Toppen! Vi var hos frisören förra veckan. Nu skola igen.